Ändra ditt utseende med hjälp av träning

Det går alldeles umärkt att förändra hur man ser ut genom att träna. Eller ja man ändrar hur kroppen ser ut, men för en del blir det en stor skillnad. Jag mötte en gammal kompis för ett tag sedan, men höll inte på att känna igen honom! Grejen är att på den tiden vi umgicks som allra mest, ja då vägde han runt 150 kilo skulle jag gissa på. Han var en stadig grabb på den tiden. Det är han nu med, men bara muskler! Det visade sig att han under de två senaste åren lagt ner tid, energi och fokus på att äta rätt, gå ner i vikt och tränat. Och det gav ju verkligen resultat. Han sa att han även ska satsa en del på fitness detta året. Han rekommenderade mig att kolla på www.fitline-fitness.se, som har bra produkter för dem som tränar på det viset. 

Kläder kan göra stor skillnad med

Utssende kan man ändra rätt mycket med genom att använda sig av olika sorters kläder. Det går att trolla bort flera kilo med rätt kläder som ett exempel. Eller ta sig en helt ny stil, ändra frisyr och så vidare. Om man nu vill ändra sig på ett radikalt sätt, så varför inte liksom!

Det var i alla fall kul att se min kompis från förr igen. Och se att han mår bra och lever ett bra hälsosamt liv. Vi sa att vi snart får ses och prata lite mer!

28 Jan 2019