Kör din juvel med stil

Vi har sedan länge passerat tiden då män bara kunde referera till sina snygga bilar och techprylar som sina "juveler". Alla vet vi vilka de riktiga juvelerna är - barnen - och vi är inte längre hämmade från att stoltsera med dem. En bra pappa är en pappa som tar sig tid för sina barn; som är intresserade av deras utveckling och framtid. Detta intresse visar man allra bäst genom att vara närvarande så mycket man bara kan. 

Barnvagnar med finesser

Sedan papporna började ta ut föräldraledighet och synas på stan med barnvagnar och skötväskor så har det skett en viss revolution vad gäller design och finess på barnrelaterade grejer. Män ställer kanske högre krav på stil? Eller så är det bara lättare för män att få till förändring av ett flertal orsaker - vem vet? 

De flesta av oss är redan pappor, eller så kommer vi att bli. Kanske går just du i väntans tider? Då har du säkert funderat över vilken barnvagn som passar din familj allra bäst. Givetvis är barnets - eller barnens om det nu kanske finns flera - behov ens första utgångspunkt, men sedan finns det mycket i ens närmiljö och livsstilssituation som också är avgörande.

Bugaboo Buffalo - en storfavorit

De senaste åren så är det Bugaboo som är pappornas främsta val av barnvagn. Den är nätt, nim och har snygg design och flera smarta funktioner. Man kan ha den länge och den funkar lika bra hemma som ute på resa.

På Pyret & Snäckan säljs Bugaboo vagnar i fler modeller och Bugaboo Buffalo är en storsäljare på grund av sin snygga design och flexibilitet. I oberoende tester hamnar Bugaboo, och Bugaboo Buffalo, ofta väldigt högt upp.

5 Jun 2016