När besökte du optikern senast?

Idag är det många som tänker att optikern, dit behöver man inte gå så länge synen fungerar. Dock kan det vara bra att då och då gå dit för att kolla synen. Gärna en gång per år. En optiker kan inte bara upptäcka synfel nämligen utan de kan även se om det är en ögonsjukdom på gång. Så oavsett om du redan har glasögon eller inte, så är det bra att minst en gång per år gå dit för att kolla upp dina ögon. 

Glasögon är en snygg accessoar

Glasögon är ju inte bara för att kunna se bra. De kan även göra att de ser bra ut med. Det eftersom det finns grymt många snygga bågar och glasögon att välja på idag. Förr var det inte så, men idag är det mer av en accessoar än innan. Så du som tvekar på att ha glasögon, gör inte det, det finns så många snygga!

Köpa glasögon på nätet

Om du behöver ha glasögon, så är det inte ett måste att köpa dem hos din optiker. Du kan köpa billiga glasögon på nätet. Om du vill hitta snygga glasögon online, kolla hos Extra Optical. Du kan få hem bågar för att testa dem i lugn och ro. För att du ska ha koll på vad för styrka du behöver, be din optiker om ett så kallat synrecept. Där finns all info om vad du behöver ha för typ av glasögon när det gäller styrka och annat. 

 

20 Jun 2020