Snygga kläder i stora storlekar

Ute i butikerna råder storleksnormer och storlekarna som dominerar brukar variera från storlek S upp till XL. Det finns förstås en hel del män som faller utanför denna storleksnorm och de brukar få leta land och rike runt efter stora kläder om de vill bära något annat än illasittande jeans och flanellskjortor. Det är en tråkig situation, man måste få lov att vara en storvuxen man och ändå ha lite stil.

Stora kläder med stil

På Motley Denim får alla vi män som drar lite större storlekar mölighet att vältra oss i snygga kläder i storlekar från XL och uppåt. Här spelar det ingen roll om vi är 2.10 m långa eller har ett midjemått som liksom står i en liga för sig.

Stora kläder med snygg passform och trendig stil finns inte i överflöd ute i handeln, men på Motley Denim ser det annorlunda ut. Här finns stora kläder i märken av många olika slag, bara tråkiga modeller är bristvara. Storlekarna sträcker sig från 2XL ända upp till 8XL och i jeans går midjemåttet mellan W40 ochW70 - alla får plats i dem!

Priserna är normala, precis som det ska vara, dessutom kan man göra riktiga fynd när det blir rea och utförsäljningar. 

Bland märkena som erbjuds på Motley Denim finns bl.a.:

  • Split Star 
  • Duke
  • D555
  • Kam Jeans

Dessutom finns ett brett sortiment av trrendiga och stilsäkra assecoarer som man kan använda för att sätta en unik prägel på sin stil. Inget är snyggare än en man som utstrålar självsäkerhet - oavsett hur stor eller liten han är. Ge dig själv en personlig stil - på Motley Denom får alla plats.

 

18 Apr 2016