Ta en resa till Ecuador och Galapagos

Något både män och kvinnor med för den delen kan behöva är semester. Ett tips är att ta en rundresa och se Ecuador och Galapagos. Ecuador är ett litet land som liknas vid ett Sydamerika i ett litet miniformat. Landet i sig är inte större än att det får plats på halva Sveriges yta. Det är ett land som har mycket variationsrikt djurliv och naturliv. Stränderna längs kusten är milslånga och besöker du inlandet så får du se höglandet med Anderna som sprider ut sig. Amazonas med regnskogen är även det väl värt ett besök. Ecuadors huvudstad heter Quito. I denna stad finns det mycket att se och göra. Strax utanför denna stad hittar du en av de mest sevärda indianmarknaderna som går att hitta i Sydamerika. Om du vill se ett djurliv utöver det vanliga så ska du åka till Galapagosöarna. Du kan komma riktigt nära dessa djur, då de inte är rädda för människor.

Gruppresa med Inca Tours

Med Inca Tours. Kan du boka in en härlig gruppresa till Ecuador och Galapagos och få svensk färdledning. Bokar du denna resa får du bland annat:

  • Stadsrundtur Quito
  • Heldagsutflykt till vulkanen Cotopaxi
  • Amazonas med utflykter
  • Flyg till Galapagos fantastiska övärld

En gruppresa med Inca Tours är på 17 dagar och 16 nätter. Du kan besöka Ecuador året om. Dock har detta land flest soldagar mellan juli och september. Bästa tidpunkten för att besöka Galapagos är september till maj

26 Jan 2016