Viktigt med bekväma träningskläder

Även om jag är mycket modeintresserad, så är det så att när jag tränar, då går jag förts på bekvämlighet och funktion, före utseendet på träningskläderna. Det är ju grymt viktigt att de träningskläder man har på sig fungerar bra, är bekväma att träna i. Mer viktigt än det är att bara se bra ut. Minst lika viktigt är det bra med bra kosttillkott, som det du hittar på en bra sida, läs mer här. För att man ska trivas när man tränar är det bra att ha träningskläder som är sköna att ha på sig. Så det gäller att utgå från det. Sedan har ju alla olika preferenser i vad som är bekvämt. En del vill att det ska sitta tajt, andra vill ha det så löst som möjligt.

Andra saker att tänka på

Det finns även träningskläder som är så att säga funktionskläder. Materialen i dessa träningsplagg gör att fukt och svett transporteras från kroppen så att man håller sig torr och bekväm även en bra bit in i träningspasset. 

Det bästa tipset för att hitta rätt träningskläder är att utgå från vad det är man tränar. Det kan påverka prestation och resultat. Plaggen ska inte begränsa dig i dina rörelser till exempel. 

Det bästa är att satsa på bra träningskläder med kvalitet, som håller. Det bästa är att köpa dem i butiker som säljer allt som har med sport att göra. För då vet du att du får det bästa som passar dig. 

7 Feb 2020